Wat is het een geweldig seizoen met een heel goed presterende Webber, Vettel, Alonso, Button en Hamilton. Die laatste heeft de leiding in het kampioenschap nu in handen na zijn dubbelzege van Turkije en Canada. Maar gelukkig zijn de verschillen klein en is de spanning groot. Smullen!

En wat te denken van Force India? Beide auto’s in de kwalificatie voor de Pole Position in Canada en zelfs in de top 10 aan de finish! Super gedaan van Vitantonio Liuzzi en Adrian Sutil.

Schumacher vind ik wederom teleurstellend presteren. Hij wordt keer op keer snot voor zijn ogen gereden door teammaat Nico Rosberg, en ik geniet daar van. Als het zo door gaat legt Schumacher er nog voor het einde van het seizoen het bijltje bij neer met waarschijnlijk een of andere rotsmoes waardoor het niet aan hem lijkt te liggen. Hang die helm maar in de wilgen en ga achter de geraniums zitten. Er zijn momenteel genoeg andere coureurs die zijn plek met alle plezier in willen nemen. Begrijp me niet verkeerd, Schumacher is zeer zeker een verdiend zevenvoudig wereldkampioen en een klasse apart. Dat maken we voorlopig niet meer mee. Maar hij klaar, punt uit.

Comments are closed.