Per 1 november 2005 heb ik de overstap gemaakt van de beveiligingswereld naar de ERP wereld. Ik had op dat moment bijna 12,5 jaar gewerkt bij Alert-Services Nederland (Securitas) in Geldrop. Destijds beter bekend als de KERS Groep waaronder het ingenieursburo KERS Engineering Services BV waar ik werkzaam was ook viel.

Door een strategische overname heb ik daarna nog bijna 4 jaar bij Enai Systems BV gewerkt. Eerst in Geldrop en later in Krimpen aan den IJssel. Enai Systems is de leverancier van onder andere het Facman meldkamer systeem waar Alert-Services Nederland op overgeschakeld is.

Bij beide bedrijven was ik vooral werkzaam als programmeur. Ik ontwikkelde daar software (in het begin ook hardware) voor meldkamer en callcenter systemen. Andere functies die ik bij deze bedrijven gehad heb zijn IT Manager, Projectleider, Teamleider, Groepsleider, Systeembeheerder en Test Engineer.

Bij mijn huidige werkgever, Rainbow Solutions, ben ik werkzaam als Technisch Consultant en Systeembeheerder. Rainbow Solutions is een ‘Silver’ gecertificeerde Microsoft Partner voor Enterprise Resource Planning oplossingen. Specialist in het ontwikkelen en implementeren van ERP oplossingen op basis van Microsoft Dynamics Navision. Rainbow Solutions maakt gebruik van standaard Navision in combinatie met  speciale oplossingen zoals PrintVis voor de Grafimedia en NaviTrans voor de Transport en Logistiek markt. Ook zijn we aktief in de Fullfilment brance en bijvoorbeeld met abonnementen (voor omroepen bijvoorbeeld).

Kijk voor meer informatie op de website van Rainbow Solutions.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.